2011. augusztus 7., vasárnap

Sárga Álom helyett Sírós Rémálom

MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK, AKI MEGÉRKEZETT HOZZÁM A YELLOW DREAM BLOGTRAIN KERETÉBEN ÉS CSAK A MEGÍGÉRT KÉSZLET HŰLT HELYÉT TALÁLTA!
A héten nagyon összesűrűsödtek a dolgok nálam, mondhatnám elnyelt az ár. Kifestettünk anyukáméknál, aztán nálunk is a nappalit. Ugye nem kell részleteznem mivel jár ez... Mindennek a tetejébe Gáborom elkapott valami irtózatos köhögést, kínlódunk, próbálkozunk, gyógyteázunk, és most már csak a ráolvasás jöhet. Remélem kilábal belőle. Torka nem piros, tüdeje tiszta, doktorunk csak a kezét tárja szét. És valami nemtudommimiatt az maradt meg a fejemben, hogy augusztus nyolc. Mármint, hogy akkor indul ez az igen hosszú és szép vonat. Gondoltam vasárnap lesz egy kis szusszanásnyi időm, mindent szépen elrendezek. Elszaladtam a cewére, szívem dobbant, rosszul emlékeztem a dátumra. A vonat már tegnap elindult. Gyorsan elkezdtem tölteni, de nem ment. Sem a Mediafire, sem a 4shared, sem a harmadik nemtudommi (Balázs regisztrált engem oda is). Nem, nem és nem. Aztán Balázs megnézte és közölte velem, ne is reménykedjek, hogy a mi kis alapnetünkkel ekkorát lazán feltöltök. Néztem kétségbeesetten, most mi lesz? Leghamarabb szerdán tudom megosztani, öszvérmegoldással. Leviszi egy pendrive-on a barátnőjéhez, ott többet tud a net, ott felrakja nekem. Hálásan köszöntem, de így nem ma, nem holnap, hanem holnaputánután tudom csak megnyitni az állomásomat. Szóval ez van... Itt ülök, szomorú vagyok. És szégyellem magam.

5 megjegyzés:

  1. Ugyan már ne szomorkodj, oda se neki, szerdán már mindenki csak a Tiédet akarja letölteni.

    VálaszTörlés
  2. A szerda tökéletes lesz Puzsi! Ne törődj semmivel, visszajövünk érte :)))

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek az előttem szólókkal! Ne is reménykedj, hogy nem jövünk vissza:-))))

    VálaszTörlés
  4. Amire érdemes várni, arra szívesen várok. Márpedig biztos vagyok benne, hogy a tiedre érdemes. Úgyhogy szerdán tuti én is itt leszek. Férjednek meg jobbulást!

    VálaszTörlés
  5. Ne szégyelld magad Puzsikám, semmi nagy baj nem történt! :-)
    Gyógypuszik Gábornak! :-)

    VálaszTörlés