2011. augusztus 18., csütörtök

Timeless

Új oldalam az OsDesign szépséges minikéjéből készült, ami a Digidesign Resort Megakészletének egy része. Orsi része is gyönyörű, öröm volt vele alkotni.


Úgy gondoltam a szépséges készlethez pedig szépséges fotó dukál. Így kölcsönkértem nagyfiamtól egy, a szerelméről készült felvételt.


A fotó és így az oldal pedig búcsú is egyben. Valamitől, amit pontosan nem tudok megfogalmazni, de sajogva fáj és szívemösszeszorító... Történtek számomra annyira megmagyarázhatatlan dolgok kicsi családomban, ami felébresztett naivságomból és rá kellett döbbennem, hogy a világ kőkeményen a pénzről szól. Nem részletezem, nem ide való, meg úgyis lecsendesül majd minden, bár az, hogy minden a régi lesz... hát nem tudom. Annyi biztos, hogy jó darabig nem fog oldal készülni sem Balázsról sem a szerelméről. Majd ha a vihar elcsendesül a lelkemben...

2 megjegyzés:

  1. Anyagias világban élünk ami sok sok embert bedarál.Ezek a felismerések lehúzzak az ember szívét.De ahogy írod is minden vihar kénytelen egyszer erejét veszteni.Az oldal pedig mindennek ellenére jól sikerült.

    VálaszTörlés
  2. Az élet mindig tartogat számunkra új felismeréseket. Olykor jót, olykor rosszat... Ezek idővel erősíthetnek is...
    Gyönyörű az oldal!!!

    VálaszTörlés