2011. augusztus 13., szombat

Gábor-oldalak

Egyik kedvenc tervezőm Kimeric Kreations... Az ő minijéből készült ez az oldalam, tulajdonképpen egy játékra, amin sajnos nem tudok részt venni, mivel minden indoklás és magyarázat nélkül törölték a regisztrációm a Fórumból, ahová fel kellett volna tölteni az oldal linkjét. Jobban mondva annyit írtak, hogy nem feleltem meg a tagsági feltételeknek... Kicsit szomorú lettem, gondoltam megkérdezem, miért is, de aztán úgy gondoltam nem éri meg a mérgelődést. De az oldalam megmutatom, szerencsére innen nem tudnak törölni :)


Sárga Álom minikémet pedig szépen töltögetik, mindig megnézem a MediaFire számlálóját. Örülök ám, nagyon! A heti cewe pedig ezzel a szépséges és igen hosszú blogvonattal kapcsolatos. A feladat rém egyszerű, nagy fotó és WA legyen az oldalon. Ez nem nehéz, végrehajtani annál inkább... Hiszen a sok-sok gyönyörűbbnél-gyönyörűbb készletben kell keresgélni, melyik is legyen... Úgy döntöttem mindenkitől lesz valami az oldalamon. Így nem is sorolom, elhihetitek, tényleg mindenkitől van valami. Itt van ez a jó kis pakolós-oldal. Nekem tetszik!


2 megjegyzés:

  1. Ahogy olvastalak volt egy gondolatom a beírásoddal kapcsolatosan.Mégpedig az hogy látni hogy a Scrapbookban is van egy erős üzleti oldal és ami ezt nem úgy viszi mozdítja előre ahogy elvárják ott a gépezet bekapcsol.Jól tetted hogy nem reagáltál vissza.Ez a törlés nem annyira a személyednek szólt.Én így gondolom.
    Az oldalaid pedig jól sikerültek.

    VálaszTörlés
  2. Az első oldal annyira szuper lett! A színek is tök jól passzolnak, (még a pulcsihoz is - egyébként nekünk is van ilyen pulcsink, de már szegény nagyon kopik: a 3. gyerek nyúzza...)
    A YD-s oldal is aranyos lett, hihetetlen, hogy így össze tudtad szedni, hogy mindenkitől van valami. Egyáltalán nem látszik, hogy különböző készletekből van, nagyon ügyes vagy! (és rögtön kiszúrtam a csíkos hátteremet :))) )

    VálaszTörlés