2011. augusztus 9., kedd

Tökéletlen élet...

Az élet nem mindig habostorta. A szkreppes oldalakon általában mégis mindenki boldogan mosolyog, a gyerekek gyönyörűek, a táj csodálatos és persze az ég is kék... (Ha nem, akkor kékké színezzük.) De van az úgy, hogy akár terápiás célból, jól esik a bánatot, a csalódást és az elkeseredettséget "kiszkreppelni" magunkból.  Orsi legújabb készlete az Imperfect Life ehhez tökéletes segítséget nyújt. Hozzájuthatsz Orsi polcain, három helyen is: itt, vagy itt, és akár itt. Mutatom az előkét:


Gondoltam lefényképeztetem magam, ahogy kétségbeesetten próbálom feltölteni a Yellow Dream blogtrain keretében készült kicsi készletemet, aztán összezuhanva rájövök, hogy nem fog menni, de végül úgy döntöttem, legyen ez a fotó az oldalamhoz. Nem vagyok valami nagy kempingező, tehát a sátorbanalvás számomra kínszenvedés. Mikor Balázsom még kicsi volt, a kedvéért aludtam vele párszor az udvaron egy sátorban. Szerencsére megnőtt, így már nem velem akar sátrazni :) a kicsi meg még kicsi... Egyszer aludtam önként egy sátorban, amit három vakondtúrásra sikerült felvernünk, és mivel egy éjszakáról volt szó, így matrac helyett polifom (?) volt a derékalj. Nem volt jó, mondhatnám borzalmas volt. Reggel lefényképeztek, de a képeken annyira tragikusan nézek ki, hogy nem mertem használni, mert még én is megijedek magamtól. Még ez a legjobb, igaz itt nem látszom rendesen, így a fekete karikák a szemem alatt sem. Szóval itt az én "Reménytelen" oldalam. (Azért reménytelen lett a címe, mert elég reménytelennek tartom, hogy rájövök valaha a kempingezés ízére...)


Orsi szuper, újdonatúj készletéhez pedig játék is tartozik, a készletért. Orsi blogján kell hagynod egy hozzászólást arról, mivel kapcsolatban alkotnál ezzel a készlettel. Például, ha egy három vakondtúrásra felvert sátorban kellett éjszakáznod, és erről oldalt készítenél. Vagy nem tudtad feltölteni a Yellow Dream készleted. Ilyesmi... Orsi nagylelkű, minden ötödik hozzászóló után választ egy nyertest. (Tehát ha reklámozod és többen hozzászólnak, növelheted az esélyed.) Aki pedig Mr Random kezében bízik, hagyjon a DST-n egy bejegyzést, hiszen ott is sorsol a főnöknőm.

1 megjegyzés:

  1. Szeretem az írásaidat Puzsi! :-)
    A komforttalan élet nekem sem jön be! :-)))
    Nagyon aranyos az oldalad, és olyan életszagú a fénykép! :-) Mentem én is Orsihoz, játszani, köszi a jelzést! :-D

    VálaszTörlés