2011. április 22., péntek

Út

Az úgy van, hogy jelenleg DST-függő lettem. Na nem kell ám túl komolyan venni, de az 5 kötelező komment után még hagytam egy párat... Bár abban is biztos vagyok, hogy Fortuna asszonynak ott is van beleszólása a dolgokba. (Egyetlen nyerésemnél biztos vásárolni volt... Még adós is vagyok mit is nyertem...) És mivel a Call topikot is állandóan figyelem, nem is maradtam le Kata legújabb OKC-felhívásáról. Ó, hát persze, hogy azonnal jelentkeztem. Gyönyörű készlet, nem a megszokott pasztelles, de szép színekkel. Kata legújabb készletéhez egy megszívlelendő üzenet is kapcsolódik, idemásolom: Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent amiért útra kelt.


És a készlet, amiből az oldal született:


Most kedvezményesen kapható a Two Little Pixels-nél. Köszönöm Kata a lehetőséget megint.
Ja és a félreértések :) elkerülése érdekében a Hős Lány az én volnék, ahogy csúszom-mászom-úszom :) a bakonynánai Római fürdőnél.

5 megjegyzés:

  1. Puzsi, imádom a humorod, és az oldalad is!!!! :)))

    VálaszTörlés
  2. A táj szépségeit meg nézze, aki akarja...:D
    Jó kis történetmesélős oldal lett!

    VálaszTörlés
  3. Hát Puzsi, nem csodálom, hogy beleszerettél a scrap-be, mert ott legalább pihenhetsz, ülhetsz egy kicsit:-)) Gratulálok a hegymászási teljesítményedhez és a szuper oldaladhoz!:-)

    VálaszTörlés
  4. :) Bejön a mindenség!!! :)

    VálaszTörlés