2011. április 20., szerda

Tazza Di Cafe

Tavaly ősszel kicsi kotyogónk felmondási idejének letöltése nélkül felmondott... Rábeszéltem Szabit vegyünk egy kávéfőző-gépet. Na nem kell annyira komolyra gondolni, például darálni nem tud a kedves, viszont van tejhabosító funkciója, nagyon bírom. (Csak zárójelben jegyzem meg, jó lenne ha Szabi végre valahára megtanulna rendesen habosítani...) És persze finom kávét főz. Nem vagyok nagy kávés, de a reggeleimet nem tudnám elképzelni a jó illatú, fekete ébresztő nélkül. És néha ebéd után is jól esik egy csészével. Hogy miért ez a vallomás? OsDesign gyönyörű, újdonatúj készlete miatt. Különösen ajánlom kávérajongók figyelmébe. Ebből a szuper készletből készült ez az oldalam. Balázs és Noémi és persze a hintapad a főszereplő. Kicsit jó gyereknek lenni, azt hiszem... Itt a kávé:


 Khm, ez pedig a hab akar lenni:


A készlet jövő hét szerdáig féláron kapható, és megtalálható az SD és az Ivy polcán is. Végezetül még annyit, hogy ehhez a csodálatos készlethez játék is jár. Csupán egy komment kell és máris kávézhatsz Orsi készletéből... Részletek itt. Sok szerencsét!

3 megjegyzés:

  1. Anya, ez egy nagyon édes oldal lett a gyerekről! Olyan jó látni őket vidáman, felhőtlenül játszani! Nagyon tetszik!! :) Óh, az a szélvarrás is...odavagyok! :)

    VálaszTörlés
  2. De jól passzol a színe a készletnek ehhez a bilin-balan hinta micsodának! Padnak. Vagy fordítva: a pad passzol a készlethez. A Gyerekek pedig cukik! :)

    VálaszTörlés
  3. Szeretem Osli készleteit, különösen a színvilágát. Nagyon kedves, mesélős az oldalad. és tényleg a láthatóan nem ragyogó idő ellenére, vidám, sugárzó az oldalad:-))

    VálaszTörlés