2011. április 5., kedd

Megint tavasz

Jönnek-mennek a frontok + Gábornak megint bújik a foga. Ez azt jelenti, hogy méhecskének képzeli magát és zümi lesz. Persze nem duplán, hanem hatványozottan... Tegnap és ma délután is alig aludt, nyűgösen ébredt. Olyan Nem Tudom Igazán Mi Bajom Van De Semmi Sem Jó állapot ez. És egész estig, fürdetésig tart. Nehéz ilyenkor türelmesnek maradni, estére már elég fáradt vagyok agyilag. És akkor még a nagyobbik is aggodalmat okoz édesanyjának. Ő holnap este tízkor, diákszínpados társaival együtt felkerekedik és elutazik Erdélybe. Persze tudom, világot látni jó, csak eddig a világlátásaira volt elegendő időm felkészülni. Most meg derült égből villámcsapás-hirtelen, egyszer csak bejelenti itthon, hogy mennek "vendégszerepelni". No igen, az anyai szív. Nehéz ám elfogadni, hogy csak bejelent dolgokat és nem kér rá "engedélyt". Bár azt hiszem ebből a szempontból elég jól teljesítek, hiszen tudom, hogy el kell engednem a kezét, bármennyire is szorítanám még. Ja igen, Moviszter doktort játssza Kosztolányi Édes Annájából. És nem is akárhogyan... tisztán, érthetően beszél, 19 és fél évesen teljesen hihetően "alakítja" az idős doktort. Ezt persze ráfoghatnánk teljesen szubjektív megítélésemre, de nem, olyan mondta nekem, aki azt is megmondaná, ha nem így lenne. És akkor jöjjön a terápiás oldalam. Tegnap este kezdtem el, Gábor délutáni villámalvásakor fejeztem be. A készlet pedig amiből készült OsDesign: Vintage Spring készlete. Orsi nagyon a kedvemre alkot, hiszen ebben a készletben is csodálatos papírok találhatóak, egész egyszerűen legszívesebben mindet felpakoltam volna... És az elemek... A rózsa, a szalag, jaj imádnivaló. Hanna lett a főszereplő, egy, az esküvőnkön készült fotóval. Úgy éreztem hozzá illik ez a készlet, de ígérem Márta sem marad oldal nélkül, úgyhogy biztos jövök még... Persze csak és kizárólag és csupán terápiás célból. Egy cseppet sem azért mert élvezem...


4 megjegyzés:

  1. Cukiiii! Bár én terápiás célzattal mindig arról a Gyerekemről készítek oldalt, amelyik épp jobban "zümizik" az idegeimen. És közben az édes pofiját, szép szemeit nézve töltődöm, hogy aztán a következő pillanatban zümizhessen tovább rajtam. :)

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy nekem is ezért van több oldalam Tündéről? :D
    Nagyon szépségeset alkottál. Tetszik ez az elrendezés és a fotó is nagyon aranyos!

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a terápiás oldalad (egészen meglepődöm, hogy szaporodnak körülöttem a "terápiára" szorulók, lehet, hogy abba kellene hagynom a blogolást:-)))!
    Kedves ez a "színpaletta", bájos a fotó is - bár nem Gábor:-))

    VálaszTörlés
  4. Az enyém is megörült, nálunk már minden fog kint van jó ideje, a frontokra se mindig fogható! Miért ne lehetne magától lüke, az anyja is így szokta! Kitartás, gyönyörű a gyerek zümisen is :) Szupi az oldalad a kis tavasztündérről!

    VálaszTörlés