2011. április 3., vasárnap

A hegy meghódítása (?)

Nem vagyok valami nagy túrázó, sajnos. Inkább csak sétálni szeretek, a teljesítménytúráktól például a frász ver ki... (Szabinak jó sok jelvénye van, mondta is, hogy nekem is legyen, elvisz a világ legrövidebb teljesítménytúrájára... Egy falu főutcáján kell végigmenni és van emléklap meg jelvény meg minden... Na ebben még benne lennék...) De azért mentünk sokat kirándulni: mert kirándulni jó, együtt lenni jó, új tájakat megismerni jó. Ennek az oldalnak a fotói is egy ilyen kirándulás alkalmából készültek. Egy óriásian magas és meredek hegyre kellett felmászni, persze csak azért, hogy a másik oldalon meg lemászhassunk róla. Nem volt jó, mint ahogy a képek is bizonyítják. Egyetlen-egy jó volt mégis: föntről körülnézni... A kommentcetliken a görög tragédiák szerkezeti felépítése szerepel. Pont ide illett... mivel elég dráma volt nekem, mire feljutottam... Az oldalon található minden papír és elem Orsi gyönyörűséges készletéből, a Teddy Bear love-ból van. Nagyon szépek a színek, a sötétbarna a mályvával egészen különleges lett.


5 megjegyzés:

  1. Zsííír! :)) Én is utálok hegyet mászni! :)

    VálaszTörlés
  2. Én sem szeretek felfelé mászni, de olyan jó felérni és körbenézni. :) Gratula az oldaladhoz és a teljesítményedhez is!!

    VálaszTörlés
  3. Asszem a Dst-n láttam először, csak nem mertem kötözködni :)) Mert az látszik, hogy küzdesz!

    Jajj, nagyon jó, hogy nem vagyok egyedül! Gyalut az összes hegynek! :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem már Hévíz utcáin is veszélyesek az emelkedők! A hegyeket néhány hónapja autóból, természetismeret filmekből csodálom. Jó húsz évvel ezelőtt minden nyáron táboroztunk és nem kerültük ki a hegyeket:-)
    Szuper az oldalad, ahogy néztem a fotókat, egyre nehezebben vettem a levegőt, a végén megittam másfél liter vizet:-)))
    Gratulálok a hegymászáshoz és az oldalhoz is!!!

    VálaszTörlés
  5. Te Puzsi, ez csodaklassz!! Az is, hogy mégy-pedig utálod. :D Naés az oldalad!!!!! És Rólad a fotók!! :)))) És, hogy ez már egy szép emlék lett így megszkreppelve! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés