2010. szeptember 24., péntek

Gábor

Jó régen jelentkeztem. És oldalam sem készült. Mentségemre szolgáljon Gáborom beteg lett. Sajnos. Annyira utálom ha egy kicsi beteg. Olyan kis gyengék, elesettek tudnak lenni. Gábornál a múlt héten kezdődött. Kicsi köhögés, kicsi orrfolyás. Aztán péntek éjjel a frászt hozta rám. Száraz, kutyaugatás-köhögés: krupp. Mivel valószínűleg apukája is kruppos volt kicsi gyerekkorában, bár asztmával kezelték, rögtön tudtam mivel állunk szemben. Nem kívánom senkinek azt az érzést... Jó lett volna ha elkerül bennünket. Tudom sajnos nagyon sok kicsivel előfordul, így sok anyuka és apuka jól tudja milyen tehetetlennek érzi magát az ember. Szóval szombat délelőtt ügyelet. Az ügyeletes doktornő nagyon kedves volt, részletesen elmagyarázta a teendőinket. És végül egy jó hír, a rossz után. 4-5-6 éves korban egész egyszerűen meg fognak szűnni a tünetek. Megnőnek és a garat-gége rész is, így már nem okoz akkora problémát a gyulladás. Addig pedig remélem nem sokszor fog bennünket megtalálni. Eddig szerettem az őszt, most kicsit tartok tőle. Bár ha szép napsütéses, száraz  az idő akkor nem lesz gond. De holnap megint jön az eső...

5 megjegyzés:

  1. Jöttem kicsit olvasni, hogy hol mi történt. teljesen átérzem az aggodalmad. Kívánok mielőbbi gyógyulást, s kitartást Neked!
    Jövök majd, remélem legközelebb már valódi jó híreket találok itt!

    VálaszTörlés
  2. Isten hozott a krupposok clubjába! Fiam 7 évesen nőtte ki, (de most 9 évesen pl. reggel még ilyen időben ugatva köhög).
    De már nem kell éjszaka fél füllel a gyerekszobára figyelni fullad-e, aztán kúpot tuszkolni a fuldokló-síró-félig alvó gyerekbe, majd a nyitott ablaknál dideregve, pokrócba burkolózva mély levegőt szívni!

    VálaszTörlés
  3. Szegénykéim, én nem ismerem ezt a betegséget. A gyerekeknek gyors felépülést kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Szia! Sok-sok gyógypuszit nektek mielőbbi gyógyulást:D

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom és együtt érzek veletek!
    Gyógygyúlást a picinek neked meg újra szerkesztést:)!

    VálaszTörlés