2010. szeptember 29., szerda

CEWE 71.

Ezen a héten nem hagytam az utolsó pillanatra... Gáborom már teljesen meggyógyult, így kicsivel több időm volt-van szkreppelni. A cewe-n a héten tükrözünk. Ez Klári kihívása volt, anno. És azért jó, mert lehet vele trükközni :)  ahogy Klári is tette. Tudniillik a tükrözést sokféleképpen meg lehet valósítani egy digitális oldalon. Tükröződhet a fotó maga, aztán tükröződhet a fotón valaki vagy valami. De nem trükközöm tovább, már magamnak is sok vagyok, inkább idetrük... khmm.. varázsolom az oldalam:


A papírt májusban vonatoztam össze a LetMeScrapbook-tól, a nagyon színes, őszi levelek Krisssztől vannak, az idézet pedig Cseh Tamás Desire megnémul című dalából. Amihez, úgy érzem némi magyarázat szükségeltetik. Íme: a fotó Bakonybélben készült, ahová Cseh Tamás járt indiánozni a barátaival. Így telitalálat ez a kiragadott sor. Én nagyon szeretem ezt a helyet, bár - sajnos - nem vagyok vallásos, de ott mégis van valami a levegőben. Áhitat, csend, remény, bizakodás, nem tudom. Nyugalom árad a fákból, a vízből, a levegőből és a kicsi kápolnából is. Padok vannak a picike tó körül, nem lehet, de nem is kell mást csinálni, csak ülni és hagyni, hogy az a végtelen nyugalom hasson az emberre. Attila már nagyon beteg volt amikor egyszer elmentünk oda. Készült róla kép, ahogy a padon ül. Fizikailag már nagyon fáradt, elgyötört volt, de a szeme csillog. Hiszem, hogy pozitívan hatott rá az a környezet. Ez a fotó is akkor készült, tehát már elég régi, papírkép lett szkennelve, ezért a "minőség". A sok színes levéllel pedig azt akartam, hogy a szemek először a templomocska tükörképére "vezetődjenek" és csak utána magára a kápolnára. (Remélem sikerült elérnem - a fiúkon kipróbáltam, működött.)
 

1 megjegyzés:

  1. Abszolút sikerült elérned, a tükröződő felületen pihen meg a szem! Gyönyörű! amit pedig írtál! Leültem most én is arra a padra pihenni! Köszönöm, jó volt nálad járni!

    VálaszTörlés