2010. szeptember 26., vasárnap

CEWE - mi más?

Hááát, nem tudom odaért-e még időben? Mióta cewe-zem ilyen sem volt velem. 17:59-kor töltöttem fel az oldalamat, ami elkészült végül. (A határidő 18 óra.) Szabi mondta vigyáz a kicsire, alkossak nyugodtan. Gábor most már jobban van, de hétvégén volt ablakbanlógás. Betekertem egy paplanba, ráadtam a sapiját és üldögéltünk a teraszajtó előtt. Még szerencse, jó friss volt a levegő. Hamar segített, kúp így nem kellett. Csak még én vagyok gyakorlatlan szülő, Őt jól bebugyoláltam, én meg egyszál pólóban... Amúgy kezd múlni a náthája, ami nem is volt vészes. Máskor ilyet fel sem vett. És most a nagy bezártságban - szakad az eső, már megint - megtette az első három önálló lépését itt a nappaliban. Szépen sétál már, igazából nem is fogjuk a kezét, csak Ő kapaszkodik kicsit, úgy látszik még a fejében nem jutott el oda, hogy is megy ez... De ez már haladás. 14 hónapos, nincs még elkésve, amúgy is mindent megfontol. Csak nekem furcsa, Bali 10 hónaposan az udvaron mászkált, egyedül... Mutatom az oldalam:


A héten a "Csinálj amit akarsz"on Fahéjasalma került Mr Random kegyébe. Ő egy vizes oldalt alkotott, anno. Szép, letisztult oldala a Balatonról szól. Nálam Hanna ugrál a fotón, egy jó kis pocsolyában. Ezt szerintem egy gyerek sem hagyhatja ki... Én már alig várom, hogy Gáborom is pocsolyázzon. Persze nekem is lesz gumicsizmám, egyedül mégsem engedhetem be a naaagy és kiszámíthatatlan vizekbe :D Felhasználtam JMay' papírjait és Krisssz gyönyörű levéldíszét (amire már tavaly óta fentem a fogam, csak a téli-tavaszi-nyári oldalakhoz nem megy).

4 megjegyzés:

  1. Mire nem jó egy gyerek?:)) Furcsa tekintetek nélkül lehet vele pocsolyában ugrálni:) Szép lett nagyon:)

    VálaszTörlés
  2. Remélem már azért jobban vagytok?!
    ... és ez az oldalad pedig nagyon tetszik!!!! Legyen jókedved!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Puzsi! Nézd meg a bejegyzésem időpontját!!!! akkor jártam Nálad, amikor Te nálam! Én ElizaKittytől jöttem, tehát nem láttam, hogy nálam vagy!!!! Ehhez mit szólsz? Ez igazán telepátia! Elképzelem, ahogy Te írsz nekem én közben írok Neked!!!!!! sok puszi M

    VálaszTörlés
  4. Ismét csak annyi, hogy Eralillánál is egy időben jártunk:-)))) Most kihez mész?:-)

    VálaszTörlés