2010. május 14., péntek

Hát elkezdtem végül...

Régóta gondolkodtam már saját blogon. De valahogy nem volt merszem belevágni. Kérdezheted kedves olvasóm, akkor most miért? Hát kaptam egy naaaaagyon kedves kérdést a napokban. Geergos kérdezte meg tőlem, lennék-e a CT-tagja? Először is tátva maradt a szám. Aztán nagyon örültem. És nagyon-nagyon örültem és persze, hogy lennék. (Bár bevallom azt sem tudtam pontosan eszikisszáke a CT-tagságot. Hogy pontosabb legyek, azt sejtettem, nagy öröm ez, hiszen a látogatott srappel foglalkozó oldalakon mindig mindenki nagyon boldog tőle és mindig mindenki nagyon gratulál, ha valaki CT-tag lett. De hogy én? Hurrá és yuuupiééé.

1 megjegyzés:

  1. Puzsi! Hogy ebben is mennyire egyformán gondolkodunk! Az igazság az, hogy a Cewe az olyan barátságos volt számomra, mert ott fogták a kezem, hogy mit csináljak. ... és amikor valahol olvastam olyanokat, hogy nagyon örülnek pl. nyereménynek, CT tagságnak, LO-nak (ebben még mindig nem vagyon biztos,hogy mi ez), akkor akiket kedveltem, azoknak gratuláltam, akiktől meg mertem megkérdeztem, hogy az mit jelent.
    Amikor á@i-tól kaptam az első ajándékot, Őt kértem, mondja el, hogy most mit is kell csinálnom!
    Na, de azért már egy kicsivel többet tudunk, pl. a CT tagságról. Bár azért nekem még itt is vanak sötét foltok. Feltölteni már tudok, de az ilyen, hogy ingyenesen elvihetik, stb., kicsit mindig puskázok Do-nál - majd elmondom Neki, mert szerintem nem sejti:-)))
    Bizom abban, hogy mi is egyre magabiztosabbak leszünk. Bár én már így is többet elértem - nem a tanulásra gondolok -, mint amennyit akartam volna.
    Szóval jó tanulást és igazi sikereket kívánok Neked:-)))))

    VálaszTörlés