2011. június 11., szombat

Orsi játék - két oldal

A múltkori titkos oldalam annyira titkosítottam, hogy csak most fogom megmutatni... Ez az az oldal, ami úgy készült, hogy Orsi igen szigorúan :) megadta, minek hova kell kerülnie. A blogján már megmutatta mennyi szebbnél-szebb oldal született és a kötöttségek ellenére mindegyik milyen más mégis. Íme az enyém:


A fotók egy séta alkalmával készültek Gáborról, akit teljesen elgondolkodtatott az a tény, hogy ez a fa bizony vízszintesen "áll" és nem úgy ahogy Ő eddig megszokta. Azért kíváncsi lettem volna, pontosan mi játszódik le a buksijában... És bevallom őszintén, annyira régen készült ez az oldalam, hogy a hozzávalókat már nem tudom leírni - pirul. (A cetlit pedig amire jegyzeteltem nem találom - megint pirul.)
Következő oldalam már a mostani játékra készült. Ez egy receptes kihívás. (Orsitól jött ez a megfogalmazás, nagyon tetszik.) És azért receptes, mert a kapott hozzávalóknak kell az oldalon lenni és csakis azoknak és csakis úgy. A hozzávalók pedig: 1 virágmintás papír, 1 sima papír, 2 fotó, varrás, valami csillámos dolog, 2 szalag vagy papírcsík és alpha. A téma pedig legyen a nyári vakáció. Mutatom az oldalam (minden Orsitól):


1 megjegyzés: