2011. június 28., kedd

OKC

Sokszor mondtam már biztos, egycétés vagyok. Jobban mondva jelenleg háromnegyedes... Orsi legutóbbi játékára majdnemkészlett az oldalam, persze nem hagyom magam és be fogom fejezni, csakazértis! De OKC-ra szívesen jelentkezem mindig, ha időm (ez nem nagyon) vagy kedvem (ez annál inkább) engedi. Így akadtam rá Noalou új készletére, amiből rögvest két oldal is született. Bevallom már egy hete be kellett volna mutatnom, de ami késik, nem múlik (állandóan ezzel jövök), így inkább később, mint soha, most mutatom. Ha tetszik a készlet itt megtalálod!


És itt a készletből készült két oldalam. Most mindegyik Balázsról-Balázzsal készült.


Ennek az oldalnak az apropóját az adta, hogy 12 aktív év után Balázsom elköszönt a veszprémi Csermák Antal zeneiskolától. Mint minden búcsú, ez is szomorú volt kicsit. Hiszen olyan volt számára a zeneiskola, mint egy második otthon. És a zenetanárok... Csodálatos, elhivatott tanár volt mindahány...


Második oldalam kicsit pakolós lett. De nem tudok teljesen kibújni a bőrömből, így az elrendezés szinte teljesen olyan, mint a múltkori pakolós cewe-kihíváson. Van még mit tanulnom, úgy hiszem.

1 megjegyzés: