2010. október 13., szerda

Komolyan gondolkodom

azon, hogy a Puzsi pillanatai más néven fog futni :) Találóbb lenne a Puzsi hetei vagy még inkább a Puzsi hónapjai... Próbálok mindenhol maximálisan megfelelni, nem megy. Valami mindig elmarad-kimarad. És úgy gondolom inkább a blogolás szenvedjen hátrányt mint Gábor. Gyönyörű idő van, így sokat vagyunk az udvaron. Persze hiányoznak a blogok, amik követésére feliratkoztam. Nagyon szeretem olvasni a többiek milyen szép-megható-érdekes-elgondolkodtató vagy éppen vicces dolgokról számolnak be. El is határoztam azt fogom tenni, hetente kijelölök egy napot és akkor sorra látogatok mindenkit. És persze próbálok majd kommentelni is. Szóval nem vesztem el, csak az idő... (És még nem is dolgozom. Jelenleg elképzelni sem tudom mi lesz, ha újra munkába kell járnom...) Készülget Gábor fotókönyve, sőt nem csak készülget, lassan kész lesz. Hurrá-hurrá! Mutatok két oldalt:






Az első oldalpáron található két fotó még a kórházban készült Gáboromról. Aranyosan megtalálta az ujját és cuppogva szopizta. A másodikon pedig az oldalán fekszik. Gyakran alszik így még most is. Készült egy alvós oldalpár is. Yin-templétjét használtam kicsi módosítással. Jó sok alvós fotónk van a kezdeti időszakról, mivel állandóan fényképeztük mind a hárman... A szöveg pedig: Babakocsi, mérleg, Bali ágya, séta után félig levetkezőve, szinte mindegy... Mindenhol és mindenkivel nagyon jókat alszol... Csak tudnám, hogy akkor mi a baj a rácsosággyal? És az a története, hogy Gábor tényleg mindenhol szuperul aludt, a rácsos ágyát leszámítva. Már arra gondoltam káros vízér lehet alatta...
Felhasználtam: az első oldalpárhoz Horváth Veronika papírját, mütyörkéit és a keretet. A második oldalpárhoz a papír Frantól való, a kedves álommanók és a csigacsillag Magyarenn munkája. Ennél az oldalpárnál Yin-templétjét használtam kissé átalakítva.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon irígy vagyok ezekre a dupla oldalakra!!
    Egyrészről mert csodaszépek, másrészről, hogy KÉSZEN VANNAK (október végéig nekem is össze kéne hoznom egyet).
    A sokképes oldalon a legelső kép valami csúcs! Nem győztem nagyítani :)
    Időhiányodat megértem...

    VálaszTörlés
  2. Puzsi, ne aggódj! Pár hete nekem is volt egy kis hullámvölgyem. Többet szeretnék scrappelni, többet olvasgatni és többet horgolni. Kevés az az 1-2 óra este 8 után. Ezért, lopok magamnak a munkahelyemen, amíg megtehetem. :) Majd csak kialakul. A napsütést meg igenis élvezzétek ki, amíg lehet!

    VálaszTörlés
  3. Ne is törődj vele. Bloggolás ide vagy oda, az a lényeg Te-Ti érezzézek jól magatokat! Használj ki minden pillanatot amit Gáborral tölthetsz!
    Csuda jó a fotókönyved! Még-még oldalakat belőle!

    VálaszTörlés
  4. Igen, Rita álláspontján vagyok. Bár tudom, hogy a szkrep- és a blog a szenvedélyünk lett:-)) De az biztos, hogy arra majd egyre több időd lesz!
    Azonban az én gyönyörű szemű Gáborom, nagyon-nagyon hamar felnő, erről ugye Neked is vannak emlékképeid?!. ... és az meg olyan jó, ha van mire visszaemlékezni. Mindenre, ami Velük történik! Sokszor még ma is becsukom a szemem és visszapörgetem az emlékeim. Kristálytisztán megjelennek előttem az emlékeim és boldog vagyok! No, meg ahogy ugye nézem a Ti blogjaitokat, a sok gyönyörű kisbabáról, nagyobb babáról, minden érzés, érzelem, gondolat örömmel újraélhető:-)))
    Meghatóan csodásak az albumod oldalai!!!!!!
    .. én még nem merek belekezdeni:-( De nézem a Te csodáidat és előbb-utóbb megjön a bátorságom:-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon édesek a fotók, s szépek lettek az oldalak. Igazad van: tölts annyi időt Gáborral, amennyit csak tudsz. Azért néha majd gyere, s foglald össze nekünk, hogy mi történt Veletek! Szép napokat!

    VálaszTörlés