2010. október 4., hétfő

Fotókönyv, mint nagy fa

Nekiláttam és még fejszém sincs! Ehhez persze kellett, mint utolsó lökés a cewe-kedvezmény-kupon. (Mint utolsó lökés.) Bár nem az első, és mégis az. Készült már egy fotókönyvem és két fotófüzetem. A fotókönyv a cewe oldaláról letölthető esküvői fotókönyv-sablonokra készült-épült (Krisssz munkája és egész egyszerűen gyönyörű), esküvői fotóinkról. A két kis fotófüzet egyike pedig szívemcsücske Hannának íródott mesekönyv (a mesét is én kreáltam...), a másik pedig jelenleg még meglepetés, így nem írhatok róla egy szót sem. Nem mondom, elég munkás volt mind a három - a fotókönyv is, a sablonoldalak ellenére. De annyira jó érzés kézbe fogni és lapozni. (Tudom ám irigyelni a hagyományos szkreppeseket...) Az új kötetem Gáborom első évéről készül. Lesz benne olyan oldal, ami már ismerős lehet a cewe-galériából, de mindent átalakítok, így valójában teljesen új lesz. Megmutatom az első oldalpárt:


Papír: Rainbow; keret, cipőcske, szalag: Horváth Veronika. Megpróbálom gondosan jegyezni majd a felhasznált papírokat, mütyüröket, ha véletlenül valami lemarad-kimarad akkor azért óriási elnézést.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki! Már mint Gábor ebben a béka pózban! Az oldal pedig nagyon finom, igazi baba hangulatú a maga visszafogott színeivel. Nem viszi el a fókuszt a sztárról!

    VálaszTörlés
  2. Ahogy nézem ezeket az oldalakat, érzem a babaillatot! Csodálatos! Olyan jó lesz, ha több oldalt is majd felteszel!! (persze most írtam, hogy rangsorolj, de azért ezeket az oldalakat felrakhatod, inkább ne kommentelj:-)))))

    VálaszTörlés