2010. október 23., szombat

Heti CEWE

Múlt héten sajnos kimaradtam-lemaradtam az összegzős oldalról, ami anno Rubin kihívása volt. Nem úgy alakultak a dolgaim, időm sem volt sok, mivel Balázsom 19 éves lett, így az Ő szülinapjára készültem. Most a héten is nehezen tudtam időt lopni magamnak erre az oldalra, de mivel szkreppes otthonom a CEWE, így gondoltam, ha törik, ha szakad akkor is leszek. A heti kihívás a szeretetről szól. Anno Florci készített szeretetoldalt, és mivel a héten Őt valósítjuk meg, most mi rajonghatunk. Bárkiért és bármiért. Én Kirát választottam. Krisssz gyönyörű word art-jába belecsempéztem a nevét, és mivel kezdek úgy kommentelni mint a nagyok, írtam egy klassz kis kommentet is, Krisssz papírjára, és az arany hó is tőle jött. A maszk a fotó alatt Gunhildé, a szalag Carola Mondini, a háttérpapír pedig Corina Nielsen munkája. És itt az oldal:



A komment szövege pedig:
Lehet tél vagy nyár, hóesés vagy kánikula, reggel vagy este, Kira mindig készen áll sétálni, játszani, szaladgálni. Én ezért is szeretem. Meg még azért, mert hűséges, jó barát. Mérgesen megugatja az idegen macskákat, de a miénket nem bántja. Mindig vigyáz a házra, a postást is elzavarja minden nap. Jó vele labdázni, mert mindig visszahozza nekünk ha eldobjuk. Segít a kertgondozásban is, olyan gödröt amilyet ő ás, nem tud senki... És mert nagyon vigyáz Gáboromra, ha lent vagyunk az udvaron.

1 megjegyzés:

  1. Jó kis oldal lett, még ki is nagyítottam, hogy lássam hol az arany hó, de megvan. Hiába csak az tud ilyen oldalt csinálni egy kutyáról akinek van egy igazi kutya társa.

    VálaszTörlés