2011. február 1., kedd

Lovesoul - Mörjike

Mörjike romantikus hangulatba került. Szerencsénkre. Mert egy annyira gyönyörűséges készlet készült ebben a hangulatban mint a csoda. Hozzájuthatsz, ha szeretnéd, részletek itt. Hírlevél-olvasó vagyok, így én már letöltöttem., kicsomagoltam és megnéztem. Na, ez az amit nem kellett volna... Az ebéd ma sóskamártás, tojással és főtt krumplival. Ez amolyan ripsz-ropsz ebéd, és míg alkottam az oldalt csak a krumpli futott ki... De egész egyszerűen azonnal, rögtön és izibe oldalt kellett. Mert én is romantikus hangulatba kerültem. És nem ám a sóskamártás főtt krumplival-tól...

Mörjike: Lovesoul

Egyik esküvői fotónk, mi más? A nagy fotót háttérbe mostam, körberadíroztam. A kicsi képet beleraktam a keretbe és megkapta az Ányi-féle krémes karamell árnyalatot, mivel színesnek túl sok volt. A szöveg az esküvői idézetünk, imádom. Alatta van egy virág, ez az egyik kommentcimke, körberadírozva és szintén a háttérbe mosva. A szívecskés pecsétet pedig elforgattam, ide jobb így. Nekem nagyon tetszik. És mivel jelenleg szerelmes vagyok ebbe a készletbe, biztos, hogy nem fogom elhagyni és készül még oldal. Ajaj, csak nehogy esküvői fotókönyv legyen belőle... (már van egy...)

5 megjegyzés:

  1. Nem gond az ha egy témából két fotókönyved is van.
    Ányi-féle krémes karamell:D Ez Jó.:)

    VálaszTörlés
  2. Jól sikerült az oldal és én biztatnálak továbbiakra ebben a stílusban, és lehet belőle még egy talán kicsit másmilyen, mint az első volt.
    A szép pillantaokról nem baj, ha több emlékünk is van.

    VálaszTörlés
  3. :) Én is így vagyok az esküvői fotókkal, nem tudom őket megunni.. És nem csak a mieinket, ez is milyen szép!

    VálaszTörlés
  4. Igen, és az ígéreted számon kérjük! Még sok-sok ilyen szép oldalt a szép készletből!!

    VálaszTörlés