2011. február 25., péntek

Osli - második hét

Sokat vártam a héten Osli minikészletére. Emlékeztek ugye? Már arra gondoltam, Orsi is elkapta ezt a fránya influenzát, azért nem készül a készlet. Aztán valamikor kedd táján elmentem az Ivy scraps galériába, ahol egyetlen készlet árválkodott. Megnéztem, rájöttem miért. Orsiék a heti feladatnak egy Románc című készlet megalkotását kapták (papírok, WA, elemek, meg egy csomó előírás még). Ez eddig rendben is lenne, elvégre február, Valentin-nap, meg ilyenek. De a kapott színpalettától még én is csuklani kezdtem... Booorzalmas! (És most nagyon finom, kedves és udvarias voltam.) Nem csodálom, hogy nem nagyon készültek a kicsi készletek. Ilyen színekből? Aztán szerencsére megszületett, megszülettek sorra a munkák. Orsiét letöltöttem, és tegnap este-éjjel megszületett az oldalam. Persze nem románcos lett, mivel ihletet nem kaptam az égiektől ebben a témában, sehogy se. De Márta egyszer már kisegített egy, majdnemilyennehéz színekkel meghirdetett kihívásban, így úgy gondoltam, ha egyszer bejött, meg járt utat és hasonló okosságok... Így Márta (húgom kislánya) lett a főszereplőm. Ő hihetetlenül nehezen alszik el, ha viszont elalszik, akkor bárhol, bármikor. Nekem csak ennyi fotóm van róla, de a húgomnak egy tucatnyinál is több ilyen van. Aranyos, nem?  (Sorban a harmadik fotón az én ölemben durmol :) ) Mutatom az oldalt, a címe Álomszuszék:


 A készlet pedig: (Külön felhívnám a figyelmet a borzasztó színskálára a bal, felső sarokban, még hogy Románc...) Szegény designerek!

 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos fotók. :) Én sem tudtam eldönteni, hogy a hozzá nem értés, vagy a feladat túlnehezítése volt-e a cél. Ha a jövő héten is ilyesmi lesz, lehet, hogy feladom, még ha akkor is benne leszek az első háromban, akkor is.

    VálaszTörlés
  2. Csodálatosak ezek a tüneményes fotók!
    ... és nagyon kedves lett az oldalad!!

    VálaszTörlés