2011. február 15., kedd

Hűha

Hűha 1.) Elkészültem egy csakúgy oldallal, mert olyan kedvem volt, hogy Valentin-nap ide, Valentin-nap oda nekem oldalt kell a kisebbik fiamról, háztartásom gondos felügyelőjéről, aki mindig segít - még akkor is ha nem kell. Mai mosolygós: mindent pakolunk, úgy hogy ne érje el, mert mindent lerámol és ha értéktelennek tartja akkor gyűri és dobja a szemetesbe... Ma megjött Balázsom árvaellátása. Felhoztam és gondosan a konyhaasztal közepére tettem, Gábor még véletlenül se érje el. Aztán elmentem mosogatni. Oda szokott jönni és magyaráz, most is így tette. Lenéztem, kisfiam kezében egy tízezres mosolyog rám... Hoppá mondom, összespórolta a zsebpénzét :) és kifizet a szorgoskodásomért? Persze egyből töröltem a kezem, koboztam el a zsákmányt és mentem a konyhaasztalhoz. Ahol a többi bankjegynek kellett volna lennie. De csak kellett volna lennie... mert egy sem volt ott. Egy pillanatra megállt bennem az ütő... Elkezdtem keresni, mert a hová tetted a többit, azonnal adod oda meg ilyesmik egyáltalán nem hatottak (másfél éves). Mindent átkutattam, háztartási szemetest, pelenkás szemetest, nappalit, szobákat, fürdőt, benéztem a WC-be. Sehol sem volt. Utolsó kétségbeesésemmel benéztem az utcai cipőmbe, hát ott figyelt mind a 23000 Ft. Jaj, mondom de rendes ez a Mikulás, és milyen szerencsém van, kicsit gyűrötten ugyan, de előkerültek a bankók, így nem kell a világnak mennem. Ezért született ez az oldal. Mert ugye egész nap móka és kacagás, de azért nem árt egy kis csend sem...

Felhasználtam: papír: Blue Bell; betűk, szívecskék, manók: Miss Tina;
keret: Natasha Nat; szalag: Horváth Veronika

Hűha 2.) Dobogós lettem a Cewe-n, mert Ilyen Már Régen Volt: Harmadiknak Töltöttem Fel, Bizony Ám! Krisssz a múlt heti nagyonnehéz feladat után egy nagyonkönnyűt talált ki. Persze csak első olvasatra tűnt annak... Mert a Valentin-naphoz kapcsolódó kihívásban élő ember, állat vagy ilyesmi nem szerepelhetett. És olyan vicces bevezetőt írt, egész délután mosolyogtam, ha eszembe jutott. Ja meg gondolkodtam ha élőt nem lehet, akkor most mit szeressek? A telefonomat? A fagyigépemet? A könyveimet? A lakásomat? Aztán beugrott mit fogok szeretni, és még csak nem is szépítek, mert tényleg szeretek itt lakni:

Felhasználtam: papír: Corren Silke; filmcsík: Krisssz;
narancsos virág: MScraps; kék virág: Bellisae D;
könyv: Natasha Nat; a cím betűi: Bouille
 
És mióta elkészült azóta egyfolytában veregetem vállon magam, mert a felső nagy képen és a filmcsíkban található utolsón a kék eget én festettem ilyenre. Ez volt az első értékelhető fotómanipulációm. Nagyon halovány volt az ég, ugyebár az én kicsi gépemmel elég nehéz minőségi fotókat készíteni. Hát a nagyon halovány az túlzás, momentán egyáltalán nem volt ég. Először leradíroztam, de bután nézett ki, így a Krisssz által a múltkor ajánlott oldalakon nézegettem körbe. Találtam egy egyszerű leírást (tavaly még biztos nem ezt mondtam volna) ami alapján sikerült megcsinálnom és most örülök.

4 megjegyzés:

  1. Csúcs ez a gyerek! Láttam magam előtt a jelenetet és bocs, de Gábor leleményességét csodáltam!
    Szuper lett mindkét oldalad, Gábor szép arcocskája és Márkó szépsége lenyűgözött!

    VálaszTörlés
  2. Aranyos a történet, bár a keresés időszakát nem irigylem:) És jó, hogy Márkót szeretted a kihíváshoz, így többet megtudtam róla. Ha arra járunk, megnézzük közelebbről:)

    VálaszTörlés
  3. Leleményes a kis dugdosód! :)) Azt hiszem, én infarktust kaptam volna hirtelen. :) Cuki Róla az oldalad! :)
    Grati, nagyon ötletes és szépen kivitelezett a cewes-oldalad!

    VálaszTörlés
  4. Tündér bogár a télapó-utánpótlás! Képzeld nekem mindig van valami a cipőmbe! Ha már pár nap kimarad és gyanutlanná válok, akkor x. napon lépek bele valamibe, ma reggel a férjem fogkeféjébe! Gondolhatod, hogy nem ő rakta oda! Gyorsan lemostam és visszaraktam a helyére. (az este vigyorogva asszisztálom végig a fogmosását)
    Mindkét oldal királyság! Babamaci egy csoda, ahogy alszik!

    VálaszTörlés