2011. február 28., hétfő

Gondolkodtam

azon feltegyem-e ezt az oldalt. Végül úgy döntöttem igen, itt a helye. Úgy vagyok vele, ha valami bánatom, örömöm van muszáj "kiszkreppelnem" magamból. Ez az oldal is így készült. Muszáj volt valamit alkotni. Első férjemnek, Attilának a napokban volt a születésnapja. Furcsa helyzet ám ez. Hiszen szívemből szeretem Szabit, de Attila mégis ott bujkál, soha nem feledve. Bár ha akarnám sem tudnám, hiszen Balázs annyira, annyira hasonlít rá. (Érdekes, hogy a gesztusait nem merítheti utánzásból, ez úgy látszik genetikailag kódolva lehet, egy csomó minden van ami apjából-tól jön...) Simogattam egy ideje ezt az oldalt, azt szerettem volna, hogy tökéletes legyen. Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok pakolászós, szerettem volna mindenféle gyönyörűséges mütyörkét rátenni, de ennyi tellett tőlem. Hát itt van:

 Felhasználtam:
papír, madzag, fehér rózsa: Kimeric Kreations;
bordó virág: Anelia.net; pillangó: Designs by Angel;
ág és girland: Bellisea Designs
Az idézet Zorán Szeretlek című száma.

9 megjegyzés:

  1. huh, elszállt a bejegyzésem:-(
    Megértelek, és el kellett készülnie az oldaladnak! Valahogy azt fogalmaztam meg az előbb, hogy örülök, hogy kaptál egy új életet a sorstól. .. és azt, hogy nem úgy adunk szeretet, hgoy az elvesszük a másiktól, s ő kevesebbet kap, hanem úgy, valahogy a szeretet mindig több és több lesz bennünk, amiből ugyanolyan intenzitással, csak máshogy és másért adunk egy másvalakinek.
    Remélem, sikerült kifejeznem, amit szerettem volna, még ha nyakatekerten is!
    Szeretettel gondolok Rád, Rátok: Margó (Juma)

    VálaszTörlés
  2. A könnyeimmel küszködöm. Jó hogy feltetted. Maradj meg ilyennek. A megosztott szeretet nem feleannyi, hanem kétszer annyi annak, aki adja.

    VálaszTörlés
  3. Higgy nekem, hogy ez az oldal mütyürök nélkül is szépséges, megható és szeretetteljes! Tudd, hogy felnézek Rád és nagyfiadra, de Szabira is, hisz nekik is ugyanúgy nem lehet könnyű.

    VálaszTörlés
  4. Nem kell erre semmi kütyü. Így is a könnyeimet nyelem. És nagyon is jó, hogy képes vagy oldalba foglalni. Nekem ez sem menne. (első férjem nekem is meghalt)

    VálaszTörlés
  5. Jöttem és elolvastam itt is. Nem kell erre semmi mütyür, ez így tökéletes ahogy van! Árad belőle a szeretet amivel készült. Gyönyörű lett na, és igen, a szeretet csak sokszorozódik!

    VálaszTörlés
  6. Oh, Puzsi! Olyan kegyes az ég, hogy az elmenteket ott-ott hagyja egy pillanátásba, vagy egy mozdulatba, hogy azt amit az évek kiradíroznak megtalálhassuk máshogy!
    Az oldal így teljes: a varázsa, az érzéseid jönnek, veled együtt örülök, neked sírok szepegve!

    VálaszTörlés
  7. Megható ez az oldal. Jó, hogy simogattad és végül itt is megmutattad. Nagyon szép emlékoldalt készítettél.

    VálaszTörlés