2011. február 28., hétfő

CEWE - duplán

Cewe1: a kezdeti bizonytalanság után, Szabi szinte kiseprűzött a faluból... menjek, menjek. Bár még péntek este is úgy volt, nekem elmarad a nagy utazás... Jó volt. Jó, hogy a lányok, akiket az ember azért így-úgy megismer, arcot kaptak, testet öltöttek. Jó volt találkozni, beszélgetni, fotókönyveket lapozgatni és sokat mosolyogni. Jó volt csak ülni és figyelni a többieket milyen jól érzik magukat. (Nem említek név szerint senkit, nehogy valaki kimaradjon.) Juma szívből jövő ajándéka az idézettel. Szívből jött és szíven talált. Köszönöm. A három kitalálót említem név szerint még, nagy ötlet volt tőlük, köszi lányok: Florci, Toni és Rita. És persze mindenki büszkén tűzte ki Judit gyönyörűséges névtábláját. Meg is mutatom és persze meg is őrzöm:


A Cewe-csapat fantasztikus pozitív hozzáállása, Eszter kedvessége. Nem is tudom mit mondjak, végtelenül jól esett. Biztos nincsenek véletlenek és biztos nem véletlenül kerültünk a cewe-galériába... Krisssz pedig... hát róla már annyiszor mondtam, hogy egy angyal, de szerencsénkre itt a földön... és úgy tűnik a többiek is így vélekednek róla. A fotózás iránti lelkesedése magával ragadó. (Még ha dugdostam is kicsi gépemet a szuperszónikus, hipermodern, mindenttudó gépek elől.) Secimának pedig itt is köszönöm a fuvart. Édes mackókkal utazhattam együtt egy autóban. (Határeset remélem nem haragudott, hogy annyian beszálltunk. A mágneses orrú macikat sajnos elfelejtettem megkérdezni a nevük felől, annyira tetszett ahogy puszit adtak egymásnak.) Jó volt kicsit kimozdulni és világot látni. Hihetetlen mennyi minden változott mióta utoljára fővárosunkban jártam... Szabi pedig remekül elvolt Gáborral, így aggódnom sem kellett. (Csak Ő aggódott, miután telefonált én pedig pont a metróban voltam és én nem bírok még buszon sem telefonálni, egész egyszerűen nem hallom amit mondanak, így nem vettem fel. Erre megijedt, hogy valami bajom lett, de mondtam neki mikor felértem a metróból és hívtam, hogy rossz pénz nem vész el, ne aggódjon...) Jó volt és reméljük, hogy lesz folytatás.
Cewe2: A heti kihívásról lemaradtam. De mivel nyomdában dolgozom, így kutyakötelességemnek éreztem a heti kihívás oldalát elkészíteni, persze már versenyen kívül... Krisssz a hétre újságoldal szerkesztését kérte tőlünk. (Ezért is csodálom, hogy hetente mindig valami újat, valami mást képes kitalálni nekünk.) A kért újság lehetőleg a születésnapunkon jelenjen meg, persze. Sokat keresgéltem, kutattam, de abban az évben amikor én születtem, pont azon a napon nem történt semmi olyan, amit a neten meg lehetne találni. Így fals cikkeket írtam... és a falusi újságunkban jelentettem meg. (Tényleg van ilyen, csak nem az a neve, mint az enyémnek és havonta jelenik meg.)

Felhasználtam: papírok: ET-design és Raspberry Road Designs;
kávéfolt: Icka; szamálfülek: Gunhild; firkák: Jackie Eckles;
tépés: én

Mivel elég régi példány, kicsit megviselte az idő :). Próbáltam kicsit öregíteni a lapot, de nem találtam olyan textúrát ami igazán tetszett volna. A fotó Rainbow Kata fotóöregítési leírását felhasználva készült.


9 megjegyzés:

  1. Klassz lett az újságod.A háttér mint egy régebbi konyhaasztal abrosza.Teli találat.

    VálaszTörlés
  2. Annyira jó volt, hogy végül tudtál jönni! Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem is tudtunk beszélgetni. De legközelebb már mint régi ismerőt fogjuk egymást üdvözölni és bepótoljuk a mostani elmaradt traccsolást is!
    az oldalad szenzációs lett, nagyon ötletesen és profin oldottad meg a feladatot!
    Szép hetet kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó volt olvasni a te beszámolódat is, én nagyon örültem, hogy megismerhettelek, köszönöm a kedves szavakat a kitűzőre, és hagy viszonozzam, fantasztikus lett az újságos oldalad, itt nézegetem egy ideje! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog voltam, hogy mégis találkozhattunk!!! Örülök annak, hogy ha sok beszélgetés nem is, de egy igazi szeretetteljes ölelés jutott nekünk!
    ... és jó érzés, hogy mindenkiben ott bujkál "egy hamarosan megint találkozunk" érzés!
    Külön dicséret illet Téged, hogy mégiscsak elkészítetted a nagyon szuper oldalad a heti kihívásra (én most renitenskedtem:-)!

    VálaszTörlés
  5. Én is örülök, hogy találkoztunk!!! és egy autóban utazhattunk :DDD
    Az újságodtól kééééééééész vagyok! Nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés
  6. Az újság szuper, sajna a kihívásra én sem értem oda, de nagyon szeretném majd bepótolni. Örülök, hogy mégis tudtál jönni a talira, remélem legközelebb többet beszélgetünk!!!

    VálaszTörlés
  7. Jó volt veled is találkozni. Határeset természetesen nem haragudott, sőt nagyon boldog volt Puszi Macikkal együtt. Ez lett a neve a pusziszkodós maciknak.
    Klassz lett az újságod is, és ahogy az asztalra helyezted az agyonolvasott lapot, az is nagyon tetszik. Nekem ez az első kihívásom, ami kimaradt.
    Remélhetőleg a legközelebbi CEWE talin megint találkozhatunk és többet tudunk majd beszélgetni is. :)

    VálaszTörlés
  8. Legközelebb igérjük meg, hogy beszélgetünk is! :) Nagyon jó volt látni!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Olyan aranyosan írsz, mindig szeretem olvasni :DD (kisöprűzött...stb.:)) Örülök, hogy ott voltál a bulin! :) Jah, és nagyon csinos voltál! :)) Legközelebb együtt pogácsázunk majd! :D

    VálaszTörlés