2010. november 24., szerda

Karácsonyi képeslap és egyebek

Szóval képeslap. Nagyon szeretek küldeni. Ha elutazunk valahová (ritkán) vagy éppen karácsonyra. (Kitől örökölte Balázs?) Kapóra jött a Cewe-játék, ahol képeslapot kellett alkotni, feltölteni a Galériába. A nyeremény pedig: a feltöltők közül 10 ember ajándékba kapja a képeslapját. 17 képeslap érkezett a kihívásra. Krisssz és Eszter pedig úgy döntött mindenki megkapja az alkotását. Ez annyira kedves döntés volt, mivel rossz lett volna akkor is, ha nem vagyok benne a 10-ben, de akkor is, ha benne vagyok. Először azért mert Mr Random már nem kedvel annyira (biztos összeállt Fortunával, aki kimondottan utál...) második lehetőség szerint, nem lett volna jó arra gondolni, hogy hét ember - aki megérdemelte volna - kimaradt. Így viszont mind a 17-en nagyon örülhettünk és nagyon örültünk is. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb képeslapok születtek, amúgy. Én most készítettem először (nem utoljára) és elég sok probléma volt velem. Krisssz végtelen türelmét ezúton is köszönöm. Mi lenne velünk Nélküle? Az üdvözlő pedig - bár nem tökéletes - az enyém, és mindenki ilyet fog kapni idén. Mutatom:


Horváth Veronika papírjára készült, Krisssz arany hópelyheivel, maszkjával és karácsonyfa-sziluettjével. Ez utóbbival terveim voltak. Beragasztózom és arany csillámmal díszítem. Jól hangzik, ugye? Az eredmény pedig: jelenleg a lakás 89 százalékát borítja vékony rétegben arany csillám. Megtalálható a nappaliban, a fürdőben, a szobákban, a konyhában, egész egyszerűen mindenhol és mindenen. (Azt mondtam a fiúknak idén kicsit korábban elkezdtem a karácsonyi dekoráció elhelyezését, de nem hitték el...) Gábor lassan Aranygyermek lesz, csillog mindenhol. Mondjuk ennek Ő az oka, mert miközben csillámoztam, mindig odajött szeretgetésért, ahelyett, hogy apukájával építőkockázott volna... Este a pelenkájában is találtam némi csillámot, ki érti ezt? Szabi azt mondta, nem olyan rossz így a dolog és mivel kellően csillogok, nem kell drága aranyékszerekre költenie. És amíg a szalonnáján nincs, Őt nem zavarja. Balázs szerint még a nyúl is aranyló lesz nálunk jövőre... (Gondosan titkolom előtte, hogy Ő is eléggé ragyog, ha úgy esik rá a fény...) Bizakodtam, hogy majd a porszívó, de lehurrogtak, mondván gondoljak a karácsonyfatüskékre. No nem baj, vigasztal az a tudat, hogy az összes rokon aki megkapja a lapokat, szintén aranyfényben fog csillogni. (Legalább mindenki tudja majd, kikhez fűznek rokoni szálak...) Vagy ez kárörvendés??? Amúgy ezúton jelentem be Tisztelt Olvasóimnak SOHA NEM FOGOK HAGYOMÁNYOS SZKREPPET készíteni! (Bár soha ne mond, hogy soha...) És az is biztos, jövőre majd valami mást fogok kitalálni. (Csak tudnám mit fogok csinálni a maradék 4 üvegecske csillámmal?)

8 megjegyzés:

  1. :) A maradék csillámporral a karácsonyi ajándékokat érdemes bevonni, persze csak a hangulat kedvéért..

    Szuper lett a lap, biztos még szebb csillámmal! ;)

    VálaszTörlés
  2. Te ARANYASSZONY! Köszönöm Neked az elmúlt percek kacagását, amit a csillámporos beszámolóddal okoztál! :)

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy neked nem annyira vicces a történet, én mindenesetre jól szórakoztam:)) És miért vettél rögtön 4 üveggel???

    VálaszTörlés
  4. Meghaltam, készvagyok a történetedtől Puzsi! :DDDDDDD A lap tényleg cuki lett!
    PS: azt hiszem, a „csillog-aranypor-csillámpor" szavak hallatán, ezután röhögőrohamot fogok kapni :DDDDD

    VálaszTörlés
  5. Hagymázos barátnőknek meglepetésként a táskájukba csúsztatod a csillámos üvegeket.:)

    VálaszTörlés
  6. Jaj, köszönöm az elmúlt pár percet! Vizuális típus lévén elképzeltem lakásodat, gyermeket, férjet és még az aranylóan csillogó szalonnát is.... (tegnap kezdtem fogyózni) Nem kicsit mosolyodtam el! A maradék csillámport ajándékozd egy hagyományos scrappesnek.

    VálaszTörlés
  7. Aranyos kis történet és nagyon szép lett a képeslapod, kedvet is kaptam hozzá én is!

    VálaszTörlés
  8. Meghaltam kész vagyok! A maradék csillámport csak úgy szórt szét a nappaliban lassanként széthordjátok és "Puzsi-családtól" fog ragyogni a város! A hónap sztorija! Imádoooooooom!
    A hagyományos scrap nem is, de mit szólnál a gyönyfűzéshez, van belőlük tök apró is! :)

    VálaszTörlés