2010. november 24., szerda

Bajban vagyok!

Múlt héten kaptam egy blogdíjat Pufiindiántól. Nagyon boldoggá tett, de... Elkezdtem gondolkodni kinek küldhetném tovább. És itt jön a baj. Kisnyúlnál és Krisssznél olvastam, nem szeretnének kapni. Megértem és tiszteletben is tartom. Csak akkor kinek küldhetem tovább? Jó lenne ha a blogra pillantva egyből egyértelmű lenne, ki fogad díjakat és ki nem. Nem szeretnék senkinek kellemetlenséget, ha elküldöm de Ő nem szeretné megkapni. A káposzta párolása közben (toros lesz az ebéd) körbeszaladtam és szinte mindenki megkapta már, akinek küldeném. Mi tévő legyek?

3 megjegyzés:

  1. Én ebben a helyzetben azt tenném hogy a saját blogomon elmondom hogy szívemből leginkább a mindenkin belül kinek adnám. Aztán hagynám a maga útján menni a dolgot.Ha valaki szeretné kirakja magánál teljes joggal hiszen megkapta tőled.
    De ha nem szeretné az is teljesen érthető de tudja hogy Te értékeled a munkáját.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nem okozol kellemetlenséget. Ha nekem is szánnál blogdíjat tudnod kell, hogy én biztos nem teszem ki és nem adom tovább, mert a nézetem: "Ne díjazz, kommentezz!" :)

    Már folyamatban van egy jelzés, hogy a blogomon is legyen látszatja elhatározásomnak.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nem kell ebből gondot csinálni. Ha én kapok és továbbküldöm, legfeljebb az esik rosszul, ha le sem reagálják. De hogy valaki továbbküldi-e vagy kirakja-e, hát az az ő dolga.
    Mindenesetre jobb szerintem is, ha néhány szóban az oldalakat vagy a blogban leírtakat kommenteli valaki.

    VálaszTörlés