2011. július 22., péntek

Yellow Dream

Vannak olyan dolgok az életemben, amiket, ha elevenen nyúznának (brrr) sem tudnék megmagyarázni. Ez a sárga álom is ezek közé sorolandó. Már biztos nem titok, a Cewe Lányok közül Beedeenek pattant ki a homloka mögül az az ötlet, hogy legyen blogvonat. Jelentkeztem is, de már akkor tudtam nehéz fába vágtam a fejszémet, csak bele ne törjön. Lehet már kukucskálni, az előkék sorra kerülnek fel a Fórumba (lassan az enyém is ott lesz). Gyönyörűbbnél-gyönyörűbb papírok, mütyörkék... Aztán nekiláttam, és jelentem az is biztos, hogy a fantasy mellé a készletkészítés is felsorakozott. Nem mondom, hogy soha többé, hiszen ilyet nem szabad kijelenteni, de amennyit szerencsétlenkedtem, csak kuncogok magamon. Hogy miért mégis? Talán azért, mert hálás vagyok a sok-sok segítségért, ingyenesen letölthető készletért és a rengeteg biztatásért amit kaptam ettől a közösségtől. Úgy érzem máshogy nem nagyon tudom viszonozni. És ha hárman töltik majd le a minikémet, már akkor is elégedett leszek. 

3 megjegyzés:

  1. Elhangzott egy kedves évődés a fórumon a kishitűségről meg a kispadról! Nem is mondanék mást melléje! Így látatlanba (nem töltöttél fel lupét. :)) is mondhatom, gondolom: miért pont három?! 33!!

    VálaszTörlés
  2. Én is arra szavazok, hogy sokkal több lesz az mint három! A bolhapattanásnyi előkédből legalábbis szépségeseket láttam kitűnni! A bénázáson meg ne aggódj, nem ezzel vagy elfoglalva egész nap, ezek a dolgok sokszor csak a gyakorlat kérdése. AZért ide bebiggyelhetnéd legalább nagyban az előkédet! Naaaa. lécccccciiiiiii!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Drága Puzsi!
    Legyen inkább 333!!!
    Gyönyörű az előke!! Remélem a sok-sok letöltés majd meggyőz erről, és jössz máskor is játszani!!

    VálaszTörlés