2011. július 17., vasárnap

Ceweheti meg a múltheti...

Olyan régen blogoltam már :) beírtam a címet és közzé is tettem azonnal. Persze bejegyzés még sehol... Milyen lükecsaj vagyok :) Na mindegy. Elmaradásban vagyok több téren is. Régen voltam vendégségben, így gyorsan körbeszaladtam kedves ismerőseimnél. Ahogy olvasom majdnem mindenkinek az időhiány a legnagyobb problémája. Mint ahogy nekem is... és sajnos valami mindig hátrányt szenved emiatt. Szeptember elsejétől pedig teljes munkaidőben fogok dolgozni, egy teljesen új munkakörben. Vége az éjszakaibaglyoskodásnak... Másik elmaradásom a múlt heti cewe-oldalam mutatása. Persze az eheti mellett... Krisssz "csináljamitakarsz" kihívásának a feladatait kezdtük el a múlt héten. Mindig Mr Random sorsolja ki, kinek az ötletét kapjuk. Múlt héten Aagassi pacás-maszkolós kihívása volt az oldalba foglalandó. Az enyém így sikerült:

Felhasználtam: papír: Rainbow; maszk: Krisssz;
gombok: Gunhild, a gombok varrása: Corren Silke;
minden más: Lillas

Múlt héten valami csoda folytán én nyertem a heticewét. (Köszönöm ezúton is Krisssz és kedves CEWE! Ja és persze Véletlen Úr!) Két készletet vásároltam, az egyikből használtam fel sok mindent. A heticewe pedig Cirade kihívása, a téma pedig az esküvő. Sokszor készült már oldal az esküvői fotóinkkal(ról). De az egyik kedvenc képemet még nem szkreppeltem. Most azonban ennek is eljött az ideje. Szabi unokahúga fényképezte, jó szemmel. Ahogy kapaszkodunk egymásba a nyirkos tenyerünkkel. A szöveg pedig az Egri csillagok alapján íródott musicalből való. Szép oldal lett, szeretem:

Felhasználtam: papírok: Rainbow; keret (kicsit átalakítva): Ányi;
rózsa: Kimeric Kreations; masni: Krisssz; szív: Jopke; csipke: Raspberry Road Designs;
tépett papírszél: Gunhild; fémhuzal: Snips and Shails Designs

1 megjegyzés:

  1. Tökéletes pillanat ez a kézfogás. Nagyon jó, hogy ezt tetted oldalba és elképesztően gusztusosan! A babás, meg, áááá, édiii!!! A szöveg is szuper rajta. Én imádok a gyerekem "nevében" fogalmazni! :)

    VálaszTörlés