2011. május 20., péntek

Hurrá, nyertem!

Fortuna (kis)asszony nem tudom merre tekergett, de nem figyelt és Mr Random kisorsolt Rainbow Katánál. Mutatom is a nyereményem. Oldal még nincs, egész délután az udvaron voltunk, de hosszú még az éjszaka...


Kata erre a készletre is OKC-t hirdetett, de nem tudom merre jártam éppen, pedig Juma még figyelmeztetett is rá, valószínűleg az eszem az ágyneműtartóban időzött... Szóval jól lemaradtam róla. De aztán Mr Random megkegyelmezett és engem dobott elsőnek. Annyira örülök, mert a szokásos finomszépséges készlet ez is. Igazi Szivárvány-Katás. Köszönöm!
És hogy teljes legyen a kép, ha már kiürítettem az ágyneműtartóm... Huszonkétszer megígértem, hogy mutatom, és mutatom is:




Ezeket a szépséges készleteket nyertem még a múlt században a DST-n egy kommenttel. De ami késik nem múlik... így: köszönöm Patrycja (Strawberries Designs). Thank you Patrycja!
Ja és az Ivy-n a hegymászós oldalam lett a hónap oldala, persze ezt egyáltalán nem mellékesen jegyzem meg... A múltkor még sipákoltam a szavazatokért, most meg hónap oldala... Kész lettem. És nyertem is azt hiszem 5 dollárt a shop-ba, meg még valamit akarnak tőlem, de egyenlőre nem jöttem rá, hogy mit. Valami aláírás, ki érti ezt? Hazajön házi angol-tolmácsom és rendszergazdám (Bali) este (jelenleg Balatonfüreden szerepel a Lóczy Diákszínpaddal az Édes Annában -> Moviszter doktort játszik) és megkérem fordíccsa má le nekem... Örülni fog :) Mi lesz velem szeptembertől, ha tényleg felveszik Pécsre?

4 megjegyzés:

  1. Wow, ezek tényleg gyönyörű szettek! És imádom, mikor Téged és/vagy Margót meglátlak az ivy hírlevélben, mint lehetséges nyerteseket!

    VálaszTörlés
  2. Puzsi,ha már tudod mit jelent az az aláírni, vagy regisztrálni légy kedves szólj nekem is, mert én is kaptam, de a webfordítóval fityfenét sem értek:-))))
    Gyönyörűek a készletek és örülök, hogy Kata készleténél Rád gondolt Mr. Random:-)))
    A hónap oldalához is itt is gratulálok - "nem is szeretek" Veled akár a heti, akár a havi "párbajban" együtt lenni:-))) De örülök annak, ha mi magyarok hozzuk el a "dicsőséget":-)

    VálaszTörlés
  3. egy blinkit kellene tenni az aláírásodba, hogy a tiéd a hónap oldala :D gratula, ez tényleg egy szuper kép lett!

    VálaszTörlés