2011. május 16., hétfő

Cewe

Bár az utolsó utáni pillanatban, de elkészült a heti cewe-kihívásra is az oldalam. (Köszönöm Krisssz, hogy még indulhatott.) A hétre Krisssz egy könnyűnek tűnő feladatot adott az indulóknak. Kedvenc tervezőnktől kellett készletet választani, majd oldalt alkotni belőle. Megmondom őszintén ez csak első olvasatra tűnt könnyű feladatnak. Hiszen annyi klassz tervező forgolódik ezen a nem is kicsi "piacon". Még a magyarok közül sem tudnék választani. Nagyon szeretem Rainbow Kata gyönyörű készleteit, ez talán már nem titok. De Mörjike álomszép alkotásai sem hagynak hidegen. És akkor hol vannak a többiek? Aztán úgy döntöttem, kicsit hazabeszélek és jelenlegi kedvenc tervezőmtől választok. (A főnökével mindig, minden körülmények között legyen jóban az ember :) )  Így Orsi készleteiből használtam papírt, mütyörkét. A fotón természetesen mesélő szemű kisebbik fiam látható.

Az oldalhoz az ihletet Kimeric Kreationstól kaptam...

3 megjegyzés:

  1. Jaj, nagyon édesek azok a sárga papírvirágok, a papír alá eldugott szivecske szntén. És az egész oldal színösszeállítása harmonizál kisebbiked fotójával. Nagyon szép oldalt kanyarítottál!

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, de ahol Gábor megjelenik, a szeme-tekintete azonnal elvarázsol! Van olyan, hogy nem vesz le ezzel a lábadról:-))))
    Nagyon kedves oldalt készítettél, sok-sok finom apró ötlettel!!

    VálaszTörlés
  3. Tündéri lett, imádom ezeket a Gáboros-nagyfotós oldalaidat. És olyan fantasztikusan rendezted el, hogy simán hagyományosnak néztem elsőre.
    Hoztam egy blogdíjat Neked, kérlek, nézz be hozzám!
    http://trezascrapbook.blogspot.com/2011/05/adom-akiknek-akarom.html

    VálaszTörlés