2011. január 3., hétfő

CT

Az ok amiért ez a blog létrejött az volt - hű már tavaly - hogy Geergos megkérdezte akarok-e a csapatában alkotni. Bevallom azt sem tudtam eszik-e a CT-tagságot... Gondoltam valami csuda lehet, mert mindenki mindig nagyon boldog volt ha bekerült egy csapatba. Aztán utánanéztem és úgy gondoltam miért ne, és belevágtam. Betti stílusa elég távol áll(t) tőlem, de mivel mindig irigykedve nézegettem a pakolászós oldalakat, így szerettem a csapatában alkotni, bár a bőrömből nem tudtam kibújni... Volt már egy rövidebb szünet nála, jelenleg pedig elég régóta Ő alszik Csipkerózsika helyett. Nem tudok róla semmit és ahogy a többi CT-tagot elnézem Ők sem. Így fájó szívvel levettem a blinkijét és újra csak simán alkotó szkreppes lettem. Van azonban még egy oldalam amit nem töltöttem fel. Igazából nem tudom azt sem lehet-e, de úgy döntöttem megmutatom. Kicsit más mint amit szoktam (enyhén pakolászós) de mivel a fotón két szivemcsücske is van, szeretem. Itt az oldal, a fotón imádott, nagyonügyeskezű unokahúgom festi húgom kisebbik lányát, Mártát. A címe pedig: A pillangó születése. Magyaráznom sem kell ugye? (Jobban szeretem a magyar címeket, de mivel CT-munka volt ezért az angol...) Minden Geergostól van.



7 megjegyzés:

  1. Betti jól eltűnt. Az oldalad viszont csodaszép! Én is megmutattam volna a helyedben!

    VálaszTörlés
  2. Puzsi, ez méltó búcsú volt. nagyon tetszik az oldalad!

    VálaszTörlés
  3. Örülök Puzsi, hogy megmutattad az oldalad. Nagyon tetszik:-)))
    Szerintem azért jó tanuló időnk volt Bettinél, bár már tudom, hogy egészen másképpen használtam volna a készleteket:-) Mindig azt hittem, hogy az szinte az összes elemnek az oldalon kell lennie:-)))
    Te az utóbbi hónapokban egyszerűen szárnyalsz, aminek persze én nagyon örülök! (... és szeretem olvasni a bejegyzéseidet, kommentjeidet!) .. és biztos vagyok abban, hogy rövid időn belül megint CT tag leszel:-)) Szurkolok!

    VálaszTörlés
  4. Ez egyszerűen csodaszép oldal! Még jó, hogy megmutattad! :)

    VálaszTörlés
  5. És valóban pillangó születik! Nem csak az oldalon, hanem az oldal által! Szárnyalsz!

    VálaszTörlés
  6. Szia Puzsi! örülök, hogy éledezel és hogy hozzám is eltaláltál! Hiányoztál..... Ígérd meg légyszíves, hogy nem gubózol be újra!
    Szépen megkomponált oldalt készítettél!

    VálaszTörlés
  7. Ez az oldal már akkor is tetszett, mikor a ct fórumon láttam!
    Elvileg nekem is van 2 oldalam ebből a készletből......

    VálaszTörlés