2011. március 17., csütörtök

Új fejléc

Sokat kínlódtam vele, mert nekem ez már pakolgatás, és abban - sajnos - nem vagyok jó. De tetszik, bár az eredetileg elképzelttől olyan messze van mint a csuda... Eredetileg sötétzöld háttér, hóvirágokkal, fehér betűkkel volt a terv :) Ez lett belőle. Kicsit rózsaszínes, kicsit szalagos, kicsit virágos. Azt hiszem mostanában ilyen vagyok. (Vagy szeretnék lenni...) Rainbow Kata játékán nyert gyönyörűséges papírokat mindenképpen fel szerettem volna használni. Egész egyszerűen szerelmes vagyok beléjük. Mikor megszűnt a CT-tagságom nagyon sokat gondolkodtam azon, jelentkezzek-e máshová, másvalakihez. Aztán úgy döntöttem nem fogok, maradok egyszerű mezei szkreppelő. (Azért sok idegeskedést okozott ám nekem a CT, mivel az ezerszázalékos megfelelési kényszeremmel együtt élni nem könnyű.) De ha valamikor elszánom magam, összeszedem minden bátorságom, kellően felvértezem magam a csalódás ellen akkor Szivárvány-lány szeretnék lenni...

7 megjegyzés:

  1. Csúcs jó lett a fejléc! Ügyi vagy! Az meg, hogy az ember valójában milyen és milyen szeretne lenni (főleg 3 pasi mellett ugyebár), itt a blogodon minden lehetséges! Jó hangulata lett, nekem tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon csajos, finom lett!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett a fejléced! Igazán finom és nőies. Szerintem, ha ezt ilyenre alkottad, máris ilyen vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Pacsizhatunk! Én is szeretnék pakolósat, nekem se megy (egyelőre), én még fejlécbe se mertem belevágni. A tied viszont szépséges lett! Ennél több szerintem nem is kell. És a színei nagyon passzolnak! Megnézném a hóvirágosat is, de ez már tetszik!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem tök jó lett. Álmaink nagyon hasonlatosak. :) Kívánom, hogy teljesüljön!!!

    VálaszTörlés
  6. Belejössz a pakolgatásba Puzsidrágám! Máris megy :) Jókis nőcis fejlécet raktál össze! :)
    Én is sokat gyakoroltam, nekem a mostani körülbelül a 20. :D

    VálaszTörlés
  7. Tetszik a nagymama csipkéjének gombinálása, virágolása aprós finomságokkal! Ha asztalod, ha nem a paklászgatás megy ez neked! Tetszik nagyon nálad! Szépen otthonos!

    VálaszTörlés