2011. március 15., kedd

Skype

Minden kezdet nehéz... ez a mondás pedig nagyon igaz. Kezdődött azzal, hogy egész délután halálra izgultam magam mire vállalkoztam (már megint). Mindig nagyon lelkes vagyok, mindenre jelentkezem, aztán utána elkezdek idegeskedni, hogyan is fogok szerepelni, meg ilyenek. Szabi szerint még egy űrutazásra is az elsők között jelentkeznék, aztán a csomagoláskor kapnék szívbajt... mennyi mindent itthon kéne hagynom :) Még valamikor az (h)őskorban használtam utoljára a skype-t. Tehát Balázsomat meg kellett környékeznem, hogy segítsen a letöltésben. (Én jobb ha nem csinálok ilyesmit, még a végén újra kéne telepíteni a programokat, vagy kicsit rosszabb esetben új számítógépet kéne vásárolnunk :) ) Sikerült a megkörnyékezés, bár a cefetangolszövegem (pirul) után azt mondta, vagy soha többet nem segít, vagy betűnként fogja lediktálni a szöveget... Remélem utóbbi mellett dönt... Szóval első pont megoldva. Jött a második: web-kamera. Hát az nem jó! De hogy mibe romlott el, hónapok, vagy évek óta nem használtuk, csak itt üldögélt a monitor mellett, néha letörölgettem róla a port... Aztán ha lassan is, fél tíz lett és már nem volt időm idegbajt kapni, nekiláttunk. Volna, ha tudtam volna mit kell csinálnom. Kétségbeesetten írtam a fórumba, hogy SOS, de aztán Szabi higgadtan beléptetett a skype-ba, így már hallottam a lányokat és pár pillanat után már láttam is Őket. Jaj de örültem. Kiosztottuk a feladatot. Ezt úgy, hogy mindenki mondott egy hozzávalót, (3 papír, varrás, maszk, masni, fotó(k), szöveg, virág, pillangó, keret) aztán uccu rajta, nekiláttunk. Olyan jó volt látni és hallani a lányokat, én jókat kuncogtam közben... Biztos, hogy jelentkezem legközelebb is! Az oldalakat amik születtek a közös alkotás során megnézheted a Cewe galériájában. Olyan érdekes, egy kicsit sem hasonlítanak egymásra... Itt az enyém, mutatom, de előtte még annyit, hogy életemben ilyen rövid idő alatt oldal még nem készült el nekem. Összességében elégedett vagyok, bár már látom mit kéne még simogatni rajta:

 Felhasználtam: papírok: MScraps; CorrenSilke; varrás: Osli; maszk: Krisssz;
masni, virág, pillangó: MScraps; keret: Lien

5 megjegyzés:

  1. Élveztem a bejegyzésed olvasni, és vizuálisan magam előtt láttam a családotokat:-)))
    Már holnap kezdem a skyp-pal való újraismerkedésem, mert mindent elfelejtettem és különben is izgulós vagyok:-) ... és olyan vagyok, mint Te és ahogy közeledik az idő, kezdem elveszíteni a "nemlétezőmagabiztosságom":-))
    Örülök, hogy jól érezted Magad, tüneményes fotókkal készítettél egy szuper oldalt!!!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Már másodszorra voltunk egy helyen egy időben, és másodszor nem beszéltünk úúúgy igazán! Ez tarthatatlan, most aztán a skpe kapcsolatot ki kell használni, és csevegni!
    Az oldalad szuper lett, Gábor pofija pedig zabálnivaló! Imádom!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó, hogy leírtad. Én sajna lemaradtam, de lesz még ilyen ha jól sejtem. Aranyos lett az oldalad, s a szövegen jót derültem.

    VálaszTörlés
  4. Imádom az oldalad is, (a fotókat és a címfeliratokat duplán!) és a bejegyzést is! :))))
    Mintha magamat láttam volna az előkészületeid során. :D
    Én sajna nem fogok tudni részt venni ezeken a játékokon, mert a gépem egy picit sem alkalmas erre az összetett feladatra (skype+scrapbook).

    VálaszTörlés
  5. Tök jó olvasni az élménybeszámolóitokat.Isti-bizi szerzek kamerát és belevagdalok!

    VálaszTörlés