2011. március 18., péntek

Orsi - utolsó

Na persze nem a helyezést illetően... Hanem ez már az utolsó hét - ugye, hogy repül az idő? - volt a designerek számára az Ivy Scraps-nál meghirdetett versenyben. Felkerültek már a készletek a galériába, lehet válogatni. Alkotni persze az OsDesign készletéből :). Ami egész egyszerűen csodálatosra sikeredett (nem is értem Orsi mért félt ettől a stílustól?). Számomra vannak olyan készletek, papírok amik szerelem az első látásra, nahát ez olyan volt. Amikor letöltöttem és kicsomagoltam egyből tudtam melyik fotót fogom az oldalon "használni". Anyai nagymamám réges-régi fényképét már elővettem egyszer (ATC), de annyira ehhez a készlethez illőnek éreztem, hogy megint kellett. Így mamám újra oldalra került ezzel a fotóval. És mivel már régi ismerősként üdvözölhetitek, elárulom a nyakában található rókaprém (brrr) olyan, hogy szegény róka feje is rajta van... A szeme pedig csillog, félelmetes. A múltkor egy pillangóval takartam el, most szerencsémre pont oda esik a szalag... Na ennyi mese után jöjjön az oldal:


Mutatom ennek a csodálatos készletnek az előnézetijét is:


És ezzel számomra az alkotás öt heti folyamata véget ért. Még egy fontos feladatom lesz, hétvégén szavazni. Nagyon bízom benne, hogy Orsi elhozza az első helyet és megkapja az áhított polcát az Ivy Scraps-nél. Megérdemelné hiszen nagyon szép minikészletek kerültek ki a keze alól. Végezetül annyit, hogy nagyon élveztem én is ezt az öt hetet. Köszönöm Orsi!

5 megjegyzés:

  1. Annyira jól beszámoltál az OsDesing 5 hetéről Puzsi, olyan aranyosan összefoglaltál! :) És imádtam olvasni ennek az oldalnak a történetét is (rókaszem, stb.) :))
    Gyönyörű lett ezzel a készlettel is ez a szépséges fotód!!

    VálaszTörlés
  2. Imádom az oldalad. Csodálatos. A fotód is tetszik, a róka-sztori ellenére is :)))
    Köszönöm a kedves szavakat!

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez a kedvencem az összes eheti alkotás közül!!!!!
    És valami kismadár azt csiripelte, hogy nem ért itt véget semmi.... :)))

    VálaszTörlés