2011. március 10., csütörtök

Krisssz már megint aggódik...

és persze teljesen feleslegesen. Hiszen olyan jó kis (nagy) csapat alakult ki körülötte. Szerintem jó páran vannak, akik egy cewe-kihívást sem hagytak még ki. Még akkor sem, ha olykor nehéz az indulás. (Ha nehéz a feladat, akkor az igazi kihívás, nem?) És a héten is klassz a feladat: Koncz Zsuzsa hétfőn ünnepelte a 65 (!) születésnapját. Nekem tátva maradt ettől a ténytől a szám, mert nem gondoltam volna. Annyira jól néz ki, simán letagadhatna jó néhány évet. Szóval a feladat: Koncz Zsuzsa egyik dalából vett pár sorral kellett oldalt készíteni. Mutatom is, de mivel még adós vagyok a múlt hetivel is, előbb azt. A cewe-találkozón feladatnak kapott kapuról-kapuval kellett oldalt. Rainbow Katától nyertem ezt a gyönyörűséges, finom papírkészletet. Szerettem volna ha érvényesül ez az álomszép papír, így minél több részt akartam szabadon. (Állandó házi kritikusomnak nem tetszik...) A fotókat pedig Kisnyúl-Anditól vettem kölcsön (köszönöm), mert nekem 1 (egy) felvétel után azt mondta a fényképezőgépem, mára ennyi... Itt az oldal:


Felhasználtam: papírok: Rainbow;
masni, kicsi virág, szív, paca, varrás, glitter: Kimeric Kreations;
csipke: Raspberry RD

Most pedig jöhet a heti oldal, amiről annyit elárulok, az esküvőnkön készült ez a felvétel. És nagyon szeretem. Szabi olyan boldog...

 
 Felhasználtam: papír: Scrapping Sisters; lila virág: Adriana'Cafe;
maszk: Lindsay; szalag és gomb: Eva Marina
keret: Lien

A dalszöveg Konc Zsuzsa Köszönöm című dalából, ami az Újhold lemezen jelent meg. (Szövegíró: Bródy)
 

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek! A Szabis fotót pedig nem csodálom hogy szereted, hihetetlenül átjön rajta az érzelem! Jó, hogy ilyen nagyra hagytad!

    VálaszTörlés
  2. Már belátom, hogy feleslegesen aggódtam! És már eddig is mennyi csodálatos oldal érkezett! A tiédtől most konkrétan potyognak a könnyeim.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos ez nekem már a 3. hét, ami kimarad. Koncz művésznőt enyhén szólva nem kedvelem, és semmiféle kihívást nem is éreztem a nótájából oldalt készíteni. Az nem is az én oldalam lett volna. Ha lehetett volna pl. KOvács Kati vagy Harangozó Teri is, máris jöttem volna....na, de talán lesz még olyan kihívás, ami felcsigáz engem is.
    Az oldalad amúgy szépséges, konkrétan Lien keretéért odavagyok.
    A csipkésedet meg már azt hiszem, dícsértem....

    VálaszTörlés
  4. Olyan gyönyörű mindkét oldalad Puzsi!!
    Az esküvői fotós nagyonnagyonnagyon!!!! :)

    VálaszTörlés