2012. március 4., vasárnap

Rohammunka

Körszakállas nagyobbik kisfiam eltávozott Pécsre. Ennek a hétvégének megint volt egy jó nagy "tanulsága" számomra. Felteszem a kérdést és aki tud válaszolni, az biztos volt koleszos valamikor élete folyamán:
- Mi a legfontosabb használati tárgy egy egyetemi kollégiumban?
Mivel én soha ki nem találnám (vasaló - ez tilos - vízforraló - ez is - mikrohullámú sütő - ez szerencsére nem) elárulom, mert lehet, hogy nem csak én vagyok ilyen tudatlan. A kupicák. Egyik apartmantársuk március elsején elköltözött és vitte magával a ruhaszárogatóját, az edénycsepegtetőjét és a KUPICÁKAT. Balázs azzal jött haza, hogy sürgősen tenni kell valamit. Mire én mondtam neki, hogy vegyél a Tescoban (Pécsen) egy szárogatót, aztán majd hazahozzuk ha költöztetünk vissza. Edénycsepegtetőt meg oda tudom adni a régit. Erre néz rám, nagy kerek szemekkel: dehogyis, nem ezekkel van a gond, hanem azzal, hogy bögréből igyuk a pálinkát anya? Nem akartam többet tudni... De nem akarom, hogy bögréből kelljen, ezért adtam Neki kupicákat. És megfogadtam, hogy soha, de tényleg SOHA nem fogok előzetes bejelentkezés nélkül CSAKÚGY beállítani. :)
Jelenleg a cewén egy új oldal van, Dereva oldala, aki Gyerekek, Salgótarján, napsütés felkiáltással alkotott. Vidám, igazi tavaszi az oldal. Aztán mikor ránagyítottam, derült ki, hogy a fotók tavaly novemberben készültek. No nem baj, a tavasz jön, az biztos és ha ilyen csodálatosan összerakott oldal várja biztos sietni is fog. Rainbow Kata papírjai egész egyszerűen lenyűgözőek, soha nem nyúl mellé aki onnan választ. Tetszik Dereva oldala is, nagyon.
Végül, valószínűleg utolsónak az én oldalam is felkerült. Ma délelőtt Szabi megkérdezte: És a te oldalad? Hoppá, mondom, az még nincs kész... Úgyhogy össze kellett kapnom magam, elvégre szégyenszemre mégsem maradhatok le a saját magam által kitalált kihívásról. Elkészült, rögtön mutatom is:

Felhasználtam: háttérpapír: Ange;
papírok és keretek: DSD-Bloghop
(ez még valamikor tavaly volt, de szégyenszemre
nem jól mentettem el a neveket, így nem tudom kitől vannak)
pecsét: Beedee; varrás, gomb: Gunhild;
gombkötő: JenRed; glitter: MKDesigns;
virág, masni: Bluebell

És ezzel "őrülthetem" véget ért megint. Igazán majd Krisssz fog értékelni a cewén, de az már biztos, hogy ahány szkreppes, annyiféle stílus, felfogás, megközelítés. És még ilyen kötött feladatnál is mennyire különböző oldalak születtek, az csodálatos. Köszönöm Lányok! Neked Szabi pedig azt, hogy a héten erődön felül sok mindent levettél rólam, hogy esténként meg tudjam írni a bejegyzéseket és mindenkinél tudjak hagyni pár jó szót. Mert az nagyon kell ebben a világban.

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a játékot és a szép szavakat:)

    VálaszTörlés
  2. AZ utolsó mondatodat nagyon köszönöm! Én is így érzem!!! A kupicákon halálra röhögtem magam. És jól teszed, ha nem állítasz be egy koleszba csak úgy. Én sosem voltam az, de sokat vendégeskedtem koliban, és hát ma már nem nézném jó szemmel, ami ott folyik :))))) Gáborod tökély Te (bár, lehet, ha apája kiskoriját tennéd oda, akkor rá is hasonlítana nagyon), oldalad üdeség! Köszi a kihívást és a sok -sok bejegyzést, kedves szót a héten!!!! Ezzel nálam mindent vittél!

    VálaszTörlés
  3. Evus!
    Sajnos én nem vettem részt a Cewe kihíváson, de olvasgattam a blogodat, nézegettem a csodás oldalakat. S igen, ámulok. S mindannyiunk nevében köszönöm, hogy tényleg mindenkihez volt nem is egy kedves mondatod, s mindenki oldalát részletesen elemezted, bemutattad itt a blogodon is. S igazad van, ezek a (nem is) apró dolgok, nagyon jól esnek a mai világban.
    Szép napokat!

    VálaszTörlés